quinta paraiso da mia garden

Welkom bij Quinta Paraiso da Mia
de beste VAKANTIEAPPARTEMENTEN van Praia da Luz in de Algarve

vakantieappartementen in een groene oase
van praia da Luz in de Algarve

Er zijn maar weinig plaatsen op de wereld waar het zo mooi is en waar het lijkt dat de tijd geen invloed heeft gehad. Vakantiehotel Quinta Paraiso da Mia is zo’n plek en wordt daarom het “best bewaarde geheim van Luz” genoemd. Onze Quinta en vakantiehotel ligt in de westelijke Algarve, de meest zuidelijke regio van Portugal, bekend om het unieke en speciale licht en de meeste zonuren in Europa.

PROMOTIES EN LAST-MINUTE AANBIEDINGEN

en boek-direct voor de beste prijzen!

ONTDEK DE ALGARVE EN HANDIGE TIPS VOOR UW VERBLIJF!

DE NIEUWE E-BROCHURE IS KLAAR VOOR U!

download de brochure gratis!

GENIET VAN ALLE VRIJHEID

met onze goed uitgeruste appartementen & studio’s

ONZE VAKANTIEAPPARTEMENTEN & STUDIOS ZIJN GELEGEN IN EEN UNIEKE OMGEVING MET VEEL RUIMTE EN GROEN. HIER KUNT HET GENIETEN VAN ALLE RUST.

Onze 14 vakantieappartementen en studio’s zijn gereed om u te mogen ontvangen! Ruime en sfeervolle kamers met een volledig uitgeruste keuken- waar alles aanwezig is om uw maaltijden te bereiden. Ideaal voor voor alle gasten en gezinnen met kinderen, die totale vrijheid en privacy verlangen. Welkom in ons prachtige vakantiehotel.

quinta paraiso da mia garden
quinta paraiso da mia bird view

ONTDEK ONZE UNIEKE LOCATIE

en de uitstekende faciliteiten

Clean and Safe

We staan klaar om u te ontvangen

EEN VERBLIJF BIJ QUINTA PARAISO da MIA BETEKEND EEN VERBLIJF MET MAXIMALE VEILIGHEID EN MAATREGELEN GEWAARBORGD VOOR ONZE GASTEN, ONS TEAM EN ONZE PARTNERS.

Check here all details about Clean and Safe.

In dit verband kunnen we u meedelen dat wij alle maatregelen hebben genomen, aanbevolen door de National Authority of Health (DGS – Autoridade de Saúde Nacional), de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en Turismo de Portugal (Stamp Clean & Safe), om de uitvoering van onze diensten volledig te garanderen.

quinta paraiso da mia breakfast

holiday apartments